Hirdetés

ABC-re átállítható QWERTY billentyűzet



|

Egy klaviatúra, amivel mindenki boldog.

Hirdetés

Máig emlékszem első találkozásomra a számítógéppel és a gépeléssel. Rettenetesen hosszú ideig tartott a legrövidebb levelek megírása is, és nem értettem, miért vannak ennyire összevissza a betűk, amikor mennyivel logikusabb lenne ábécésorrendben. Legtöbbünk a rendszeres gyakorlásnak köszönhetően hamar beletanul, de ne feledkezhetünk meg azokról, akik nem használják nap mint nap órákig a számítógépet. Az internettel ismerkedő szülők vagy nagyszülők egy része a gyakorlat hiánya miatt sosem tanul meg rendesen gépelni, maradnak a "köröz-köröz-lecsap" módszernél, amely igazán idegőrlő lehet nekik is, illetve számunka is bosszantó, ha arra kell várnunk, hogy a mama befejezzen egy levelet.

 

Az új, Fast Finger Keyboard elnevezésű klaviatúra azoknak kedvez, akik egy háztartásban élnek olyanokkal, akik hatékonyabban használnák az ABC elrendezésű billentyűzetet a hagyományos QWERTY-nél - a kiosztás egy kapcsolóval átállítható, így végül mindenki boldog.

25 dollárért megrendelhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.