Hirdetés

ABIT Siluro grafikus kártyák



|

Az ABIT bemutatta a Siluro grafikus kártyáinak legújabb modelljeit.

Hirdetés

A Siluro kártyák kifejlesztésénél az ABIT mindent elkövetett annak érdekében, hogy olyan termékeket dobjon piacra, amelyeket kedvező áron tudnak majd megvásárolni a felhasználók. Természetesen emellett fontos szempont volt a minél nagyobb teljesítmény elérése is. A cég képviselője szerint a költséghatékony megoldásoknak köszönhetően az új kártyák népszerűek lesznek a vásárlók körében.



Az ABIT ma négy új grafikus kártyával bővítette kínálatát. Ezek a Siluro MX400, MX200, T400 és T200 nevet viselik. A közös bennük, hogy az nVidia MX szériás chipjeire épülnek, amelynek a teljesítményére jellemző, hogy a maximálisan elérhető felbontás 2048 x 1536 pixel.

 

Mindegyik új eszköz AGP 4x interfészen keresztül csatlakoztatható a számítógéphez. A Fast Write funkció lehetővé teszi a processzor és a grafikus chip közötti hatékony és közvetlen adatforgalmat, amellyel a memóriabusz terheltsége jelentősen csökkenthető.



A Siluro MX400 számít a széria egyik csúcsmodelljének. A mag frekvenciája eléri a 200MHz-et, és a kártyán összesen 64 MB SDRAM memória kapott helyet, amelyek 2.7 GB/másodperces sávszélességet támogatnak.


A Siluro MX200-as modell már egy kisebb teljesítményű kártya. A mag frekvenciája 175 MHz-es, és csak 32 MB SDRAM memóriával rendelkezik. Ezek 1.3 GB/másodperces sávszélesség mellett használhatók.


A Siluro T400 és a T200 szintén az nVidia MX chipjeire épül. Az előbbiekben ismertetett kártyákhoz képest a legfontosabb különbség, hogy ezek a modellek TV kimenettel is rendelkeznek. Emellett támogatják a TwinView technológiát, amely több kijelző használatát teszi lehetővé. A DVC (Digital Vibrance Control) megoldás a színkezelést teszi sokkal hatékonyabbá, amelynek köszönhetően élethűbb és tisztább képek jeleníthetők meg. A DVC további előnye, hogy a felhasználó sokkal több színkezeléssel kapcsolatos paramétert állíthat be.


Az ABIT az új termékeihez számos szoftvert is ad. Ezek között van többek között a Win DVD 2000 is. A Siluro grafikus kártyák pontos árai egyelőre még nem ismertek.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.