Hirdetés

Abszolút optikus



|

A Genius Traveler 515 Laser lézeres egér, ráadásul optikai, négyirányú görgetéssel dolgozik, és nem is rosszul.

Hirdetés

 

geniustraveler515laser_.jpg

 

 

Igen ötletesen ötvözték a már bevett technológiákat a Genius mérnökei, így olyan finom munkákhoz is használható lézeres optikai egeret hoztak létre, mely nem csak pontosságban, de sebességben is többet nyújt a megszokottnál. A mutatóujjra eső érzékelő kék fényű ledje nem csak dekoráció (és nem is bántó fényerejű), hanem egy mini optikai „hanyattegér", mely a kétirányú dokumentumgörgetésért felel.

 

geniustravelersoftware_.jpg

 

 

Az egér görgető funkciói a kiegészítő szoftver telepítése nélkül is jól használhatók, oldalirányban és függőleges „turbo-scroll" akciókhoz is. A kétkezesre és kényelmesre is sikeredett jó kidolgozottságú burkolat tetején két extra gombot találunk. Ezeket Vista alatt a háromdimenziós taszkváltásra iletve a IE intelligens gyorskeresőjének indításához használhatjuk, de szabadon átállíthatók és használhatók XP alatt is. Nagyon jól sikerült vezetékes középméretű egér a Traveler 515 Laser, asztali vagy noteszgépes használatra is ajánljuk.

 

 

Névjegy

 

Termék: Genius Traveler 515 Laser

Forgalmazó: G-Network Kft.

Ár: 5900 Ft

Web: katt ide

 

 

Adatok

 

  • USB csatlakozás
  • Optikai lézeres érzékelés
  • OPTO-Wheel görgető technológia
  • 1600/800 dpi felbontás
  • Windows Vista/XP/XP x64/2003/2000 vagy OS X 10.2.8 vagy újabb szükséges

 

Értékelés

 

 

Genius Traveler 515 Laser

Előny: Kiváló pontosság, pontos oldalirányú és pontos vagy nagy sebességű függőleges görgetés, olcsó

Hátrány: Hüvelykujj gombot nem tartalmaz

Teljesítmény: 5

Szolgáltatás: 4

Ár/Érték: 5

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.