Hirdetés

Acer Aspire AS8943G: a multimédiás behemót



|

Asztali PC helyettesítésére kiválóan alkalmas az Acer 18,4 hüvelykes, alumíniummal burkolt, négymagos Core i7-es szörnyetege.

Hirdetés

Az immáron hivatalosan is bemutatott és elérhető Acer Aspire AS8943G egy vérbeli desktop replacement-notebook, ami azt jelenti, hogy minden gond nélkül képes helyettesíteni egy asztali számítógépet - és tudásban biztosan nem is marad alul.

 

Az óriási, 18,4 hüvelykes szörnyeteg Full HD-s kijelzővel rendelkezik, és alumínium védőburkolattal látták el, ami persze a gép eleganciáján is sokat javít. A notebookba az Intel négymagos Core i7-es processzora került, és Dolby Home Theatre-támogatás.

 

A videókártya egy ATI Mobility Radeon HD5850 1 gigbájt memóriával, az érintőpad pedig háttérvilágított ikonokat is tartogat, így médiavezérlőként is használható. Csatlakozások terén nagyon sok lehetőségünk van: a HDMI csatoló mellett eSATA-t is találunk, a b/g/n-es Wi-Fi-modulhoz gigabites Ethernet és Bluetooth is társul.

 

Az 1,3 megapixeles webkamerával, ujjlenyomat-olvasóval és 500 gigabájtos merevlemezzel felszerelt gép 4, illetve 8 gigabájt RAM-mal érkezik, ami maximum 16 GB-ig bővíthető. A Blu-ray-meghajtóhoz öt hangszóró és egy mélynyomó is jár, a notebookba integrálva. A most már kapható Aspire AS8943G indulóára 1550 dollár.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.