Hirdetés

Acer Aspire R7: tablet és laptop egyben



|

Ennél furcsább érintős egybegépet nem mostanában láttunk.

Hirdetés

Tegnap délután egy New York-i sajtóeseményen az Acer bemutatott néhány új terméket, amelyek közül a legérdekesebb feltétlenül az Aspire R7 hibrid. Az eszköz egy noteszgép és táblagép keresztezése: a billentyűzet az érintőkijelző felhajtásával csalható elő, plusz a megjelenítő a klaviatúrának háttal is beforgatható. Érdekes, hogy a touchpad a billentyűzet felett található, mivel az egerészés helyett az érintős bevitelt kívánja erőltetni a gyártó.


A rendkívül szokatlan Windows 8-as hibrid 15,6 colos IPS megjelenítője 1920×1080 képpontos, az 1000 dolláros alapmodellbe elvileg Intel Core i5 processzor, 6 GB RAM, egy 24 GB-os SSD, továbbá egy 500 gigabájtos merevlemez került.


A négy darab 8 wattos, Dolby Home Theater v4 minősítésű hangszóróval ellátott Acer R7 az Egyesült Államokban május közepén válik elérhetővé, az európai forgalmazásáról egyelőre nem érkezett információ. További főbb specifikációk: HDMI, 3× USB 3.0, Bluetooth, Wi-Fi, kártyaolvasó, 2,36 kilogrammos súly, 377 × 255 × 24,4 mm-es méret.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.