Hirdetés

Acer: haswelles Chromebook 249 dollárért



|

Meglepően lendületes pofozkodás indult az apró piacon.

Hirdetés

Pár nappal a kétmagos Samsung Exynos processzorral szerelt, 279 dolláros HP Chromebook 11 leleplezése után újabb remek hírrel szolgálhatunk a Google Chrome OS-szel szerelt noteszgépek iránt érdeklődőknek, ugyanis az Acer frissítette a C720 kódjelű eszközét.

Hirdetés


A csupán 249 dollárba (olyan 54 ezer forintba) kerülő új laptop érdekessége, hogy már Haswell mikroarchitektúrás Intel Celeron 2955U CPU dolgozik benne, a kétmagos egység 1,4 gigahertzes órajelen üzemel. Ettől függetlenül nem is feltétlenül teljesítmény, hanem fogyasztás terén beszélhetünk nagy előrelépésről: a tájékoztatás szerint az új modell maximális akkus üzemideje 8,5 óra, míg a HP fentebb említett ellenlábasa az ARM processzora ellenére legfeljebb 6 órán keresztül maradhat működőképes.



További ismert specifikációk: 11,6 colos és 1366×768 pixeles kijelző, VGA webkamera, 4 GB RAM, 16 GB-os SSD, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, 1× USB 3.0, 1× USB 2.0, HDMI, 100 GB Google Drive tárhely 2 évre, 1 kilogrammos súly, 19 mm-es vastagság.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.