Hirdetés

Acer TravelMate 4222WLMi - nyerő választás



|

Úgy tűnik, az Acer a „nyerő csapaton ne változtass” elv híve,a TravelMate noteszek külseje alig változik.

Hirdetés

Talán egyedüliként a gyártók közt, még mindig a kissé íves billentyűzetelrendezést alkalmazza, amely a gépelés komfortérzetét javítja. A tapipad is szolgál érdekességgel: a szokásostól eltérően három gomb jár hozzá. A középső görgetésre való; ezt főként internetezés közben találtuk hasznosnak, hiszen megkímél a tapipad felesleges simogatásától. Üröm az örömben, hogy az egész család számára ugyanaz a ház készül, így például a 4222WLMi-n is van Bluetooth kapcsoló, holott a csatoló nem található meg benne.

A külsővel ellentétben a belső folyamatosan megújul, így ez a modell is mind teljesítmény, mind felszereltség szempontjából megfelel elvárásainknak. Előbbi megállapítás olyannyira igaz, hogy teljesítménytesztünkön a résztvevők közül ez a modell szerepelt a legjobban. Grafikus kártyája szerencsére nem alaplapi, hanem egy ATI X1300, amelynek teljesítménye a mindennapi teendők végeztével még játszani is engedi használóját.

 

acer.jpg
 

 

Az XP operációs rendszer mellé az Acer Empowering Technology szoftveregyüttesét kapjuk. Segítségével pár kattintással megváltoztathatjuk a noteszgép főbb paramétereit (például a teljesítményprofilt), emellett felügyeli a gép és adataink biztonságát, de egy prezentáció előkészületeinél is hathatós segítséget nyújt. Nem kell külön adatmentő/visszaállító programra költeni, mert ezeket a feladatokat is könnyen és gyorsan megoldja.

 

Előny: Jó teljesítmény, remek segédszoftverek

Hátrány: a Bluetooth kapcsológomb megléte megtévesztő

Teljesítmény: 97

Szolgáltatás: 94

Üzemidő: 76

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.