Hirdetés

Acer TravelMate 6594G



|

Komoly teljesítményt sikerült felvonultatni az üzleti TravelMate szigorú megjelenése mögött

Hirdetés

A fekete, éles vonalakkal tervezett noteszgép lelke egy erőteljes Intel Core i7 processzor, melyet saját integrált GPU-ja mellett grafikai oldalról egy ATI Mobility Radeon HD 5470 egészít ki, utóbbi a meglehetősen bőséges, 8 gigabájtos rendszermemóriából hasítja ki a maga szeletét. Telepről üzemeltetve bölcsen - és takarékosan - csak a processzorba integrált Intel HD Graphics vezérlő aktív, az elektromos hálózathoz csatlakozva viszont vált a rendszer a Radeon GPU-ra, amin kicsit visszafogottabb beállításokkal egy-két éves játékok is szépen futhatnak. A készülék hátoldalából némileg kilóg a nagy kapacitású akkumulátor, mely két-három órányi böngészésre és irodai munkára ad lehetőséget.


Az üzleti kialakítás velejárója a TravelMate sorozat numerikus billentyűzete. A teljes klaviatúra követi a sorozat alapelveit, négyszögletes, minimális úthosszú nyomógombokkal, csökkentett méretű és lejjebb süllyesztett kurzor gombokkal. A felhasználóval szemközti élen kapott helyet a multi kártyaolvasó, a mikrofon és fülhallgató csatlakozók és a vezeték nélküli modulok (Wi-Fi, Bluetooth) illetve az energiatakarékos akkumulátoros üzemmód kapcsolója.

A beépített kijelző ugyan nem Full HD felbontású, de a VGA és HDMI csatlakozók révén külső monitorral ez áthidalható. A kétmagos Core i7 számára nem probléma az erőteljes alkalmazások, gazdag internet oldalak kezelése sem, a GPU pedig segít videoszerkesztéskor és kiszolgálja a játékokat is. Tapasztalataink szerint sokkal zökkenőmentesebb munkaélményt biztosítanak az erőteljes alapok, mint amit egy átlagos processzorral ellátott gép nyújtani tud, öröm dolgozni a nagy TravelMate-n - persze az erőt ha nem is aránytalanul, de mindenképpen meg kell fizetni. 1 év nemzetközi utazógarancia jár a készülékhez.

 

 

Adatok:

 

- Két magos Intel Core i7 (i7-640M) processzor, 2,8 GHz
- ATI Mobility HD 5470 videovezérlő
- 8 GB DDR3 Memória (DDR3-1066/PC3-8500)
- 500 GB SATA merevlemez (5400 fordulat percenként)
- DVD-RAM kompatibilis Multi DL DVD író
- 15,6" WXGA LED TFT kijelző, 1366×768 képpont
- Gigabit Ethernet, Intel Centrino Advanced-N 6200 802.11a/b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 2.1
- 4 db USB 2.0 aljzat, VGA és HDMI kimenetek
- 64 bites Windows 7 Professional
- ExpressCard (54 mm) foglalat, ujjlenyomat olvasó, multi kártyaolvasó (SD/HC/XC, MS, MMC, xD), TPM, PBA
- 9 cellás, 9000 mAh-s Li-ion akkumulátor
- Több ponton érinthető pad

 

 

Névjegy

 

Acer TravelMate 6594G
Ár: 315 000 Ft

 

 

Értékelés

 

Előny: Igen jó teljesítmény, TPM támogatás
Hátrány: Kilógó akkumulátor
Teljesítmény: 4,5
Szolgáltatás: 4,5
Ár-érték: 4,5

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.