Hirdetés

Achiválás mesterfokon



|

Nyomtatható felületet és extra hosszú élettartamot ígér a Verbatim DVD-R Archival Grade.

Hirdetés

Hiába szeretnénk még váltani, javában tart a DVD-s korszak,még mindig várnunk kell a nagyobb kapacitású írható optikai adattárolók elterjedéséig. Addig is, ha megbízható írható lemezre van szükségünk, akkor érdemes számításba vennünk a Verbatim egyik legfejlettebb adattároló médiáját.

 

A DVD-R Archival Grade olyan nyomtatható felületű, 4,7 gigabájt névleges kapacitású DVD-R média, melyet a kissé paranoiás, az optikai adattárolókban már sokatt csalódott felhasználóknak is érdemes lenne kipróbálni. A gyártó mindent megtett, hogy bebiztosítsa adatainkat, Scratch Guard kemény bevonattal látta el az adatfelületet, az adathordozó anyaga pedig a már sokat bizonyított Advanced AZO. Az arany adahhordozó és ezüst tükröző réteg kombinációjával igyekszik a gyártó magas élettartamot és kompatibilitást egyszerre biztosítani.

 

 

verbatimarchivalgrade.jpg

 

 

Akik megbízhatóságra mennek, azok nem fogják bánni, hogy csupán nyolcszoros sebességgel írható az új média. 5 és 25 darabos csomagolásban kapható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.