Hirdetés

ADATA SSD 260 MB/s-os olvasási sebességgel



|

Az ADATA S596 Turbo nagy sebességet és stabilitást ígér az SSD-meghajtók között.

Hirdetés

Nem minden SSD-meghajtó egyforma, és az ADATA tett róla, hogy a legújabb modelljük valóban egyedi legyen. Az S596 Turbo jelenleg az egyetlen olyan meghajtó, amibe már a jMicron JMF616-os vezérlője került. Ez nagyobb sebességet és stabilitást is ígér.

 

Egészen pontosan maximum 260 megabájt per másodperces olvasási és 210 megabájt per másodperces írási sebességek érhetőek el az SSD-vel. A mozgó alkatrészek nélküli tároló négy méretben lesz kapható: 32, 64, 128 és 256 gigabájtos verziókban.

 

Mindegyik S596 Turbo támogatja a Windows 7 TRIM-et. A SATA II-es csatlakozó mellett mini-USB-t is találunk, így az ADATA S596 Turbo egyaránt használható belső és külső tárolóként. Ha gépünk belsejében szeretnénk alkalmazni, szükség lesz egy 3,5 hüvelykes átalakítóra is. Az SSD áráról egyelőre nincs információ.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.