Hirdetés

ADATA XPG felsőkategóriás memóriák



|

Az alacsony feszültségen is működő memóriakit a játékosoknak készült, és összesen 4 GB-ot kínál.

Hirdetés

Az ADATA bemutatta legújabb memóriacsomagját, amellyel a felsőkategóriás XPG szériát bővíti. Az új kit elsősorban játékosoknak készült, emellett ki lehet emelni, hogy a dual channelben működő RAM-ok alacsony feszültségen is képesek operálni.

 

Az ADATA XPG 4 GB dual channelben üzemelő memóriái egészen pontosan 1,35 volton is képesek működni. A két darab 2 GB-os DDR3-mas modul a gyártó állítása szerint alacsony feszültségen, alacsony időzítés mellett képes fokozott rendszerstabilitást biztosítani, és emellett fokozott teljesítményt.

 

Az 1333 MHz-en működő memóriák időzítése 8-8-8-24 XPG esetén, és 9-9-9-24 Gaming beállítás esetén. A modulok specifikációi miatt fokozott hőtermelés várható a memóriáktól, ezért a gyártó kiváló minőségű anyagokat alkalmazott a gyártás során, illetve mindegyik memóriát ellátott egy cinóbervörös alumínium hűtőbordával. Az új csomag ára ismeretlen maradt, várhatóan azonban hamarosan kapható lesz a boltokban.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.