Hirdetés

Addonics: RAID-képes tároló 5 HDD-vel



|

A Comptact RAID bármilyen 2,5 hüvelykes merevlemezt vagy SSD-t képes magába fogadni.

Hirdetés

Az Addonics Technolgies bemutatta legújabb tárolóegységét, a Compact RAID-et. Az eszköz öt darab 2,5 hüvelykes adattárolót tud magába fogadni, legyen az SATA merevlemez, vagy SSD-meghajtó. Ezek értelemszerűen RAID-konfigurációban használhatóak, 0, 1, 3, 5, 10 és JBOD beállításokkal.

 

Az Addonics újdonsága meglehetősen kis helyen kínálja szolgáltatásait, ugyanis mindössze 77 x 138 x 124 milliméteres. Az eSATA csatlakozóval felszerelt eszközre JMicron JMB393 SATA port-többszöröző is került, a meghajtók pedig szerelés nélkül cserélhetőek.

 

A Compact RAID tárolóinak hűtéséről egy 40 milliméteres ventilátor gondoskodik, amelyet hátulra helyeztek. A várható zajkeltése 22,5 dB. Az eszköz egy év garanciával 150 dollárért vásárolható meg. Bővebb információ a gyártó weboldalán található.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.