Hirdetés

ADF a gyorsabb munkáért: megjelent az új Brother DCP-7040



|

Alacsony kellékanyag költségeket és gyorsabb munkát ígér a Brother

Hirdetés

 

Percenként legfeljebb 22 oldalas sebességgel dolgozik és nagyobb nyomtatási feladatokkal is boldogul DCP-7040, az első oldal nyomtatását 10 másodpercen belül ígéri a gyártó. A megelőző modellekhez képest előrelépés, hogy ezt a készüléket már 35 lapos ADF-el, vagyis automata dokumentum adagolóval szerelték fel. Az adagoló révén időt takaríthatunk meg, mivel az felgyorsítja a többoldalas dokumentumok beolvasását és másolását.

 

 

brother dcp-7040 monokrom multifonkcios lezernyomtato adf
 

 

 

Gyártója jó ár-érték arányt ígér a DCP-7040 kapcsán, kiemelve az alacsony üzemeltetési költségeket és az ENERGY STAR minősítést, azaz alacsony fogyasztást. Jó hír a nyomtatási költségek csökkentését szem előtt tartóknak, hogy a készülékhez vásárolhatók nagy kapacitású festékkazetták is. A Brother lézer-termékcsaládjait úgy fejlesztette ki, hogy a toner és a dobegység külön cserélhető legyen. Használattól függően 4-6 festékkazetta elfogyasztása után szükséges a dob cseréje, így nem csak kevesebb hulladék keletkezik, hanem költséghatékonyabb is a nyomtatás. További megttakarítás olyan bevett fogásokkal érhető el, mint az N-Up (N az 1-ben) funkció, mikor több eredeti oldalt nyomtatunk egy papíroldalra elhelyezve.

 

A háttérvilágítással ellátott szöveges LCD kijelzővel kezelhető a készülék. A kézi papíradagolóból borítékra, írásvetítő fóliára és egyéb speciális nyomathordozóra lehet nyomtatni és adott a 250 lapos normál papírtálca is.

 

A DCP-7040 már itthon is elérhető, ajánlott kiskereskedelmi ára 51 990 Ft.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.