Hirdetés

AdvancedRemoteInfo 0.6.5.7b



|

E program információkat gyűjt a helyi hálózat számítógépeiről, e mellett akár még távvezérelni is képes azokat.

Hirdetés

Elsősorban rendszergazdák számára lehet hasznos ez a kis alkalmazás, de akár több számítógéppel rendelkező otthoni felhasználók is hasznát vehetik. Az AdvancedRemoteInfo ugyanis – nevéhez méltóan – távoli gépekről tud információkat gyűjteni. Adatokat szolgáltat a hardverről-szoftverről, a hálózati beállításokról, a megosztott erőforrásokról, a nyomtatókról, a felhasználói fiókokról és még rengeteg másról is.

 

ari_.png

 

Emellett akár kommunikálhatunk is a másik masinával – „kilőhetünk” futó folyamatokat, elindíthatunk vagy leállíthatunk rendszerszolgáltatásokat, üzenetet küldhetünk a gép előtt ülő felhasználó számára, sőt akár még programok eltávolítását is elvégezhetjük a távolból. Mindezeken felül lehetőséget ad a távoli gép asztalának képernyőképként való lementésére, a számítógép leállítására, sőt akár kötegelt feladat-végrehajtásra is rávehető, így akár több távoli számítógéppel is végezhetünk műveleteket egyszerre. Természetesen e képességek zömének használatához rendszergazda szintű jogosultságokra lesz szükségünk a távoli számítógépen.

 

A program által kinyert információk Excelbe, HTML-be vagy szövegállományba exportálhatók későbbi felhasználásra.

 

 

Adatok

  • Információk gyűjtése távoli számítógépről
  • Távvezérlési funkciók
  • Adatok mentése Excel-, HTML- és szövegformátumban
  • Fejlesztő: MasterBootRecord.de
  • Ár: ingyenes

 

 

Értékelés

Előny: rengeteg információ megjelenítése, kötegelt feldolgozási lehetőség

Hátrány: viszonylag szűk felhasználási terület

Teljesítmény: 4

Szolgáltatás: 5

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.