Hirdetés

AeroCool AeroEngine II



|

Az AeroCool új házába beépítette egy repülőgép hajtóművét, mégsem kell hozzá fülvédő.

Hirdetés

A számos szokatlan, egyedi megoldásnak köszönhetően igazán jól sikerült házikó. Az előlapba repülőgép hajtóműre emlékeztető ventilátor került beépítésre, ami önmagában is nagyon pofásan fest, ám néhány kék leddel sikerült tovább javítani az összképet. Szerencsére csupán külsőségekben idézi egy repülő hajtóművét, működés közben az alacsony fordulatszám miatt szinte zajtalan, mégis jó hatásfokú. Alatta találjuk a szokásos USB, FireWire és fejhallgató csatlakoztatási pontokat. A kétszárnyas ajtót kihajtva tárulnak elénk a kapcsológombok és a négy darab 5,25 hüvelykes bővítőhely. A bővítőhelyeket apró lyukú rács takarja, ami így remek összhangban van a ventilátor takarójával.

AeroCool AeroEngine II

Az átlátszó plexiből készült jobb oldali takaróelem betekintést enged a gép belsejébe, amely a ház többi részéhez hasonlóan példás kialakítású. Az éleket mindenhol lekerekítették, ezért szinte kizárt, hogy egy-egy új hardverelem beépítésekor megsértsük magunkat.

Az előlapi ventilátoron kívül további három ventilátor beszerelésére van lehetőség, tehát a hűtőlevegő áramoltatására nem panaszkodhatunk. Alapesetben tápegység nélkül kerül forgalomba, azonban hozzánk egy 500 Wattos egységgel került, ezt minden szempontból ideális választásnak találtuk, mivel egy csúcsgép kiszolgálásához is elegendő és különböző kis világító kiegészítők sem fogják túlzottan leterhelni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.