Hirdetés

Aerocool Vs-4: olcsó, játékos ház



|

A midi torony szolid külsővel és képességekkel, vonzó árral csábítja a játékosokat.

Hirdetés

Az Aerocool bemutatta legújabb PC-házát, amellyel azoknak a játékos beállítottságú felhasználóknak kíván kedveskedni, akik limitált költségvetéssel szeretnének egy jó gépet összeállítani. Az új Vs-4 a PGS-V szériába tartozó midi torony, amely szolid külsővel és képességekkel rendelkezik, vonzó ár mellett.

 

A Vs-4 433 x 185 x 495 centiméteres, 0,5 milliméteres SECC acél kerettel. A ház kívül és belül egyaránt matt fekete borítást kapott. Az előlapon USB- és audiocsatlakozókat találhatunk, mögöttük pedig négy 5,25 hüvelykes meghajtót helyezhetünk el, illetve találunk egy kivehető HDD- és egy kivehető FDD-keretet.

 

A ház szerszámok nélkül szerelhető, és akár 430 milliméter hosszú grafikus kártyák használatát is támogatja. Az esetleges vízhűtéses rendszernek előrefúrt lyukakat is csináltak a ház hátulján, ahol egy plusz, maximum 1500 RPM-en üzemelő 120 milliméteres ventilátor is besegít a hűtésben. Az Aerocool Vs-4 ára 38 euró.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.