Hirdetés

Aerocool XPredator ház hófehérben



|

A tavaly novemberben bemutatott torony fehérben is megvásárolható lesz.

Hirdetés

Az Aerocool a PGS B szériás XPredator PC-házát tavaly novemberben mutatta be. A torony most ismét a figyelem középpontjába került, ugyanis egy új verzió kerül belőle piacra. Nagy átalakításokat nem eszközölt a gyártó, csupán teljesen fehérre festette az XPredatort.

 

Az XPredator White Edition acél háza megőrizte robosztus felépítését. A felső I/O-panel három USB 2.0-ás, egy USB 3.0-ás csatlakozót, audio-és mikrofon-, valamint eSATA-portokat tartogat. A beépített ventilátorszabályozó egyszerre hat légkavarót is tud kezelni. Az 5,25 és 3,5 hüvelykes meghajtók, valamint a PCI kártyák szerszámok nélkül szerelhetőek ki és be.

 

A házat vízhűtéses megoldásokra is felkészítették, az oldalpanel pedig négy ventilátor rögzítését teszi lehetővé. A 600 x 234 x 555 milliméteres házba alaphelyzetben két légkavarót találunk, a 230 x 200 milliméteres ventilátorokból egy LED-es előre, egy sima felülre került, mindkettő 750 RPM-mel dolgozik. A jövő hónaptól kapható Aerocool ház ára 129,90 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.