Hirdetés

Aerocool XPredator ház profi játékosoknak



|

Teljesen feketében, illetve fekete-narancs színkombinációban lesz elérhető az XPredator.

Hirdetés

Az Aerocool Advanced Technologies bemutatta legújabb, kifejezetten játékosoknak szánt PC-házát, amely az XPredator névre hallgat. Európában már ebben a hónapban kapható lesz, egyenesen két féle változatban: az egyik kívül-belül fekete, a másik pedig az Evil Black Edition, amely fekete-narancs színkombinációt használ.

 

A ház 600 x 234 x 555 milliméteres, és acélból van. A tetején találunk három USB 2.0-ás portot, továbbá egy USB 3.0-ásat is. Ugyanide kerültek az eSATA, audio és mikrofon portjai. Az XPredator rendelkezik egy beépített ventilátorszabályozóval, amely egyszerre hat hűtővel bír el.

 

A szerszám nélkül szerelhető ház vízhűtésre is elő van készítve, és alapból két ventilátor jár hozzá, amelyek 230 x 220 milliméteresek. Ebből egy előre került, narancssárga LED-ekkel, a másik pedig világítás nélkül, felülre. Mindkettő 750-es percenkénti fordulaton szállítja a levegőt. Az XPredator ajánlott végfelhasználói ára 140 euró.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.