Hirdetés

Agyonvágja a windowsos és androidos tableteket az új iPad



|

Iparági források szerint komoly bajban van a Surface 2 és társai.

Hirdetés

Várhatóan október 22-én mutatkoznak be az új iPadek, ez pedig egyben azt is jelenti, hogy a jelenleg kapható változatok ára valamivel lentebb megy. Ez iparági források alapján nagyon komoly problémákat okoz majd az Apple riválisainak, köztük a Microsoftnak is. 

Hirdetés

A Digitimes értesülései szerint az ágazat szereplői úgy számolnak, hogy a második generációs Surface tabletek és az androidos táblák (a drágábbak) kereslete igencsak visszaesik. A tippek szerint az új iPadek is nagyjából olyan árat kapnak, mint az elődjeik, tehát a mini esetében 329 dollárosat, míg a nagyobb testvérénél 499 dollárosat. 

Mivel a kifutó modellek vételárát ez alá lövik be, ezért sokkal vonzóbb választás lesz a vásárlók számára, mint a Surface 2, valamint a 400 dollár környéki androidos tabletek. A szektorban működő cégek úgy gondolják, hogy a Microsofton még az ígéretesnek mondott előrendelések sem segítenek. Leírták a Nokia 10,1 hüvelykes, windowsos gépeit is, amelyek elsősorban a magas, 499 dolláros áruk miatt nem lesznek slágertermékek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.