Hirdetés

Aion billentyűzet a Steel Series kínálatában



|

A SteelSeries legújabb billentyűzete és egere az Aion játékosok kedvence lesz.

Hirdetés

A főként különleges, exkluzív számítógépes kiegészítőiről ismert SteelSeries bemutatta legújabb, limitált szériában megjelenő Zboard szettjét az Aion játék szerelmeseinek. Az egyébként szokványos billentyűzet hosszabb az átlagnál, jobb oldalán ugyanis számos plusz gomb található, amelyeket úgy terveztek, hogy az MMORPG játékok kedvelői személyre szabhassák és a legkönnyebben játszhassanak rajta.

aion-keyboard-zboard.jpg


Így található rajta gyorsgomb az üdvözléshez, a megijesztéshez és számos egyéb funkcióhoz, de érdemes említést tenni még a szemet gyönyörködtető Aion motívumról is, amely a billentyűzethez tartozó egérpadon érvényesül a legjobban - SteelSeries WoW egér is jelent már meg. Mindkét kiegészítő előrendelhető akár már most, 20, illetve 15 dollárért és jó hír, hogy Amerika mellett Európában is elérhető lesz.

aion-mousepad-steelseries.jpg


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.