Hirdetés

Aiptek GO-HD



|

A HD-minőségű digitális kamerában alacsony ára is vonzó lehet.

Hirdetés

 

 

aiptek_gohd.jpg

Az Aiptek bemutatta legújabb digitális kameráját, a GO-HD-t. Mint az a készülék nevéből is következik, HD-minőségű felvételeket tud készíteni (720p). Ehhez H.264-es kodeket használ, így alakítva ki a lehető legkisebb fájlméreteket.

 

A gyártó szerint az 5 megapixeles szenzorral rendelkező gép 4 órányi videót képes rögzíteni egy 8 gigabájtos SDHC kártyára. A háromszoros optikai zoomra képes készülékhez egy 2,4 inches LCD kijelző társul. A HD-minőségű videók készítésére alkalmas digitális kamerák piacán az Aiptek GO-HD olcsó megoldás lehet, hiszen megközelítőleg 280 dolláros (52.000 forint) áron kapható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.