Hirdetés

Ajándék jár a Samsung optikai meghajtókhoz



|

Vista kompatibilis Nero és PowerDVD jár a Samsung meghajtók mellé.

Hirdetés

Mindkét program Microsoft Windows Vista változatban kerül a dobozokba, továbbá a Samsung optikai meghajtóinak jelenlegi felhasználói ingyenesen juthatnak hozzá az említett két program Windows Vistás frissítéséhez.

 

2007-től a Samsung meghajtói az egyszerű kezelhetőség és megbízhatóság érdekében kivétel nélkül Microsoft Windows Vista kompatibilisek, tehát a vállalat kifejezetten az új operációs rendszerhez tervezi optikai egységeit.

 

Ennek érdekében az új és korábbi modellek felhasználói most ingyen juthatnak hozzá a Nero 7 és a PowerDVD 5.0 programokhoz, illetve azok frissítéseihez. A programok regisztrált változatainak felhasználói a sorozatszámok megadása után tölthetik le a frissítésnek szánt programcsomagokat, és telepíthetik az új operációs rendszer alá.

 

A Samsung nem csak az optikai meghajtók, hanem a kijelzők terén is igyekszik megfelelni a Microsoft Windows Vista követelményeinek – a Samsung SyncMaster 931BW, 206BW és 226BW monitorai például kifejezetten a Vistához készültek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.