Hirdetés

Akár 2 TB-os memóriakártyát is kezel a Nintendo Switch



|

Egyelőre nem létezik 2 TB-os microSDXC, de ha lesz, a Nintendo Switch támogatja majd.

Hirdetés

A Nintendo megerősítette, hogy a közelgő Nintendo Switch konzolja támogatja a microSDXC memóriakártyákat, ráadásul akár a 2 TB-os változatokat is kezeli. 

Hirdetés

A gond az, hogy 2 TB-os microSDXC-k egyelőre nincsenek forgalomban - a Nintendo ugyanakkor leszögezte, hogy amint megjelennek, máris használhatóak lesznek a konzollal. 

A jelenleg elérhető legnagyobb microSDXC kapacitása 256 GB, átlagosan 200 dollárért lehet egy ilyet megvenni. 

A Nintendo Switch 32 GB belső tárhellyel érkezik. Mivel ennek egy részét a konzol operációs rendszere lefoglalja, ezért különösen fontos, hogy lehessen a helyet bővíteni - a The Legends of Zelda: Breath of the Wild ugyanis egymagában 13,4 GB-os letöltést jelent. Aki tehát digitálisan szeretne majd vásárolni, annak égető szüksége lesz egy microSDXC kártyára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.