Hirdetés

Akár laptopnak is jó a HP Pavilion x2 táblagép



|

Akár erősebb konfigurációban is választható a 12,1 hüvelykes táblagép.

Hirdetés

A HP bővítette a Pavilion x2 sorozatát, amelyben belépő- és középkategóriás táblagépek vannak. Az új modell 12,1 hüvelykes lett, és akár erősebb konfigurációban is kérhető. 

Hirdetés

RAM tekintetében 2 és 8 GB között lehet választani, tárhelyből pedig 64, 128 vagy 256 GB áll rendelkezésre. A processzor vagy Intel Atom Cherry Trail vagy pedig Skylake-alapú Intel Core M. 

Az alapmodellbe Intel Atom x5-Z8500-as CPU kerül, 2 GB RAM és 64 GB tárhely mellett, 500 dollárért. 600 dollárért már Core M3 CPU, 4 GB RAM és 128 GB tárhely jár, tehát kedvező a drágább kiadás. 

A tablethez jár egy billentyűzetes dokk is, illetve a digitális toll is támogatott. Akad sztereó előlapi hangszóró, 802.11ac-s WiFi, USB 3.1-es C-típusú port, microHDMI, USB 2.0 és jackaljzat is. 

Az 1920 x 1080-as IPS kijelzővel felszerelt tablet 8 órát bír egy feltöltéssel, és a billentyűzetével akár laptopnak is jó. Februárban kerül a boltokba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.