Hirdetés

Akciókamerát készít a HTC?



|

Az októberben bemutatkozó eszköz könnyen a GoPro ellenfele lehet.

Hirdetés

A HTC úgy látszik belehúzott az év végére, ugyanis rengeteg újdonsággal rukkolhatnak elő a következő néhány hónapban. Ha igazak a pletykák, akkor hamarosan lerántják a leplet a Nexus 9 táblagépről, de készül az okosórájuk is.

Hirdetés

A vállalat mindig is szerette húzni a húzni a vásárlók agyát, ezért a legtöbb terméket csak apró részletekben, különböző teasereken keresztül jelentik be, hogy még jobban felcsigázzák a felhasználókat. Így történt ez most is, és bár egyelőre nem tudjuk, pontosan mire is készülnek, a képek láttán kifejezetten izgatottak lettünk.

A képsorokon egy víz alatt úszó és egy labdával dekázó lány is szerepel, amiből egyértelműen kiderül, hogy az eszköz nem csak vízálló lesz, de képes valós időben lassított felvételt készíteni. A teaserből továbbá az is kiderül, hogy a kamerát fel is rögzíthetjük különböző helyekre, illetve nem csak mozgó, hanem akár állóképeket is készíthetünk vele. Hogy pontosan mire is készül a HTC, azt október 8-án tudjuk majd meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.