Hirdetés

Akcióssá vált a Surface Pro



|

Ettől függetlenül továbbra sem bomba vétel a táblagép.

Hirdetés

A The Verge mostanra megerősített értesülései szerint a Microsoft augusztus 4-29. közt elenged 100 dollárt a Windows 8 Pro rendszert futtató táblagépének árából, a 64 és 128 gigabájtos háttértárú modellek egyaránt részt vesznek az akcióban. Sajnos Európára nem terjed ki a promóció, az USA-n kívül Kanadában, Hong Kongban és Tajvanon csökken átmenetileg az ellenérték.


Az akció végső célja kérdéses azon szempontból, hogy a pletykák szerint már úton van a Surface RT és Surface Pro termékek második generációja, ráadásul a Windows 8.1 is véglegesedhet ebben a hónapban; könnyedén elképzelhető, hogy készletkisöprési szándék áll a háttérben. Ezt pluszban alátámaszthatja, hogy Steve Ballmer szerint egyszerűen túlságosan sokat gyártattak a táblagépekből.


Az árcsökkentés után a Surface Pro háttértártól függően 799 és 899 dollárba kerül, így a mostani leárazás miatt feltehetően nem fognak az egekbe szökni az eladások. A Microsoft pár hete a Surface RT árát csökkentette 150 dollárral (avagy 30 százalékkal), ám ez állítólag keveset segített a viszonteladókon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.