Hirdetés

AKiTiO Node: ha külső videokártya kell



|

"Olcsó" az AKiTiO megoldása, amely AMD és NVIDIA videokártyát is kezel.

Hirdetés

Bemutatkozott az AKiTiO Node, amely egy Thunderbolt 3 csatlakozón keresztül működő, külső grafikus dokkoló. 

Hirdetés

Van már ilyenje a Powercolornak (Devil Box), a Razernek (Razer Core), illetve az ASUS-nak is (XG2). Az AKiTiO Node előnye ezekkel szemben, hogy miközben valódi dedikált videokártya-teljesítményt biztosít egy laptopnak, minden egyben vagy SFF PC-nek, addig olcsóbb a riválisoknál. 

A Node vételára 299 dollár. Ezért cserébe az extra csatlakozókról le kell mondani, vagyis a gyártó az egyszerűségre törekedett, és csak egy Thunderbolt 3 csatlakozóval látta el a boxot. 

Az AKiTiO Node 428 milliméter hosszú, 145 milliméter széles és 227 milliméter magas. Ezzel sok kétslotos, teljes hosszúságú AMD és NVIDIA grafikus vezérlőt támogat (312 mm hosszú, 170 mm magas és 44 mm széles kártyákat). A 400 wattos SFX tápja később frissíthető, illetve van egy 120 milliméteres extra ventilátora is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.