Hirdetés

Aktív hűtéses SLI hidakkal állt elő az MSI



|

Persze világítanak is, három vagy négy GeForce köthető össze a kütyükkel.

Hirdetés

Lassan készíthetik a bankkártyájukat a drága és villantós számítógéppel rendelkező gamerek, ugyanis az MSI ma bemutatta a legújabb SLI hídjait. A vadiúj termékekkel három vagy négy NVIDIA GeForce 900-szériás grafikus kártyát lehet összekötni, a hivatalos megnevezésük 3WAY SLI BRIDGE KIT és 4WAY SLI BRIDGE KIT.

Hirdetés


Az MSI által előzőleg piacra dobott kétutas SLI 2WAY L BRIDGE termékhez hasonlóan a hardverek szabályozható LED-ekkel is rendelkeznek, a világítás paramétereit a gyártó mellékelt alkalmazásában lehet ízlés szerint állítgatni. Viszont jelentős különbség, hogy a három- és négyutas hidak mellé már egy 120 milliméteres ventilátor is jár, az opcionálisan eltávolítható légkavaró a grafikus kártyák hűtésébe hivatott besegíteni.


Sajnos a gyártó egyelőre nem árulta el, hogy a mikortól és mennyiért lesznek megvásárolhatóak az új hídjai. Hihetetlen árakra nem számítunk, összehasonlítási alapul az EVGA tetszetősebb, szintén LED-es világítású, 3-4 utas SLI hídjai 40 dollár környékén kaphatóak.


(Forrás: KitGuru, MSI)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.