Hirdetés

Aktiválható az Asus C.G.I



|

BIOS frissítéssel gyorsul a CrossFire az Asus P5B Deluxe alaplapokon.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt hírt adtunk, hogy az ATI engedélyezte meghajtóprogramjaiban a CrossFire támogatást az intel P965 lapkakészletes alaplapokon.



Az Asus ezt követően engedélyezte a C.G.I alkalmazását a P965 lapkakészletű Asus P5B Deluxe és P5B Deluxe/WiFi-AP alaplapokon, mely a BIOS frissítésével érhető el.



A C.G.I. segítségével elért CrossFire teljesítmény-optimalizálás a Direct Media Interface-en (DMI) történik, az egy 16-szoros PCI Express slotot vezérlő P965 északi hídja, és a másik 16-szoros PCI Express slot-ot (mely elektronikailag egy x4 PCI-Express foglalat) tartalmazó ICH8R déli híd között. A C.G.I folyamatos adatáramlást tesz lehetővé az északi- és déli hidak között, megnövelve ezzel a Crossfire teljesítményét kettős GPU módban.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.