Hirdetés

Alacsony fogyasztású kijelző az I-O Datától



|

A 23,6 hüvelykes monitor készenléti állapotban 0,7 wattot fogyaszt.

Hirdetés

Az I-O Data bemutatta legújabb kijelzőjét, amely kifejezetten energiatakarékos próbál lenni. A 23,6 hüvelykes, LCD-MF241CBR kódnévre hallgató megjelenítő matt külsőt kapott, így burkolata bár szolid, de könnyebben tisztítható. A WLED-es háttérvilágítású monitor normál használat esetén 16,8 wattot fogyaszt, készenléti állapotban pedig 0,7 wattot. A maximális energiafelvétele 25 watt.

 

A monitort vékony panellel szerelték, amely mindösszesen 2 centiméter vastag. A kijelző natív felbontása 1920 x 1080 pixel, válaszideje 5 milliszekundum. A 300 cd/m2 maximális fényerővel rendelkező megjelenítő kontrasztaránya 1000:1, a dinamikus pedig 10 000:1.

 

A D-Sub, DVI és HDMI portokkal ellátott monitor 3,5 milliméteres audiocsatlakozót is kapott, továbbá egy pár 1 wattos hangszórót. Az LCD-MF241CBR ára várhatóan 343 dollár környékén alakul majd.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.