Hirdetés

Alacsony profillal jön az új MSI Radeon RX 460



|

HTPC-kbe is ideális választás lehet a szokásosnál laposabb videokártya.

Hirdetés

A HTPC-t és a kisebb gépeket kedvelők tábora egy újabb videokártyát választhat a jövőben, amely a laposabb gépházakban is elfér. 

Hirdetés

Az MSI két új Radeon RX 460-nal állt elő, az egyik 2, a másik 4 GB GDDR5-ös memóriát kapott (RX 460 2GT LP és RX 460 4GT LP).

A memóriától eltekintve a két kártya tudása egyezik. Mindkettőt lapos házakba tervezték, és miközben két slotot igényelnek, sok hasonló kártyával szemben két ventilátoros hűtőegységgel dolgoznak. 

A Radeon RX 460 az AMD Polaris 11 GPU-jára épít, 896 stream processzorral, 48 TMU-val és 16 ROP-egységgel. Az órajel maradt referenciaértéken, boost mellett 1200 MHz-en. 

Az új grafikus vezérlők nem csak rövidebbek a szokásos RX 460-aknál, hanem csatlakozók tekintetében is eltérnek. Csak egy HDMI és egy dual-link DVI-D van rajtuk. 

A kártyák vételára 110 és 138 dollár környékén alakul majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.