Hirdetés

Alacsony profilú CPU-hűtő a Cooler Mastertől



|

A GeminII M4 kicsi gépekben tehet remek szolgálatot.

Hirdetés

A Cooler Master legújabb processzorhűtője GeminII M4 névre hallgat, és a megszokott modellektől nagyban eltér. Ezúttal egy ultraalacsony profillal rendelkező változatról van szó, amelyet kifejezetten mini-ITX-es rendszereknél, HTPC-kben és kis méretekkel rendelkező asztali PC-kben lehet majd igazán kihasználni.

 

A GeminII M4 137 x 122 x 59 milliméteres és 289 grammos. Négy közvetlen érintkezésű réz hőcsöve van, illetve egy vékonyított, 120 milliméteres XtraFlo ventilátora, amely 500 és 1600 RPM között tud dolgozni, ezzel 8 - 30 dBA zajt keltve.

 

Az alacsony profillal rendelkező processzorhűtő áráról nem közölt adatokat a Cooler Master, azt azonban már tudni, hogy a GeminII M4 októbertől lesz megvásárolható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.