Hirdetés

Alacsony profilú CPU-hűtő az Arctic-tól



|

A Freezer 11 LP meglehetősen helytakarékos, kompakt PC-kbe kiváló megoldás lehet.

Hirdetés

A kompakt PC-k tulajdonosai, illetve a hely szűkében lévő felhasználók kifejezetten örömmel fogadhatják az Arctic legújabb processzorhűtőjét, a Freezer 11 LP-t. Az újdonság alacsony profillal rendelkezik, így kevés helyre is beszerelhető.

 

A 115 x 106 x 53 milliméteres, mindössze 255 grammos eszköz LGA755-ös és LGA1156-os processzorokat támogat. A hűtő két darab réz hőcsövet kapott, illetve egy 92 milliméteres ventilátort, Fluid Dynamik Lager golyóscsapággyal. A légkavaró 900 és 2000 percenkénti fordulat között képes dolgozni.

 

A csomagban megtalálható még egy tubus MX-2-es paszta is. A Freezer 11 LP-re az Arctic 6 év garanciát vállal, ezért, illetve a hűtőért cserébe pedig nettó 15,3 eurót kér.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.