Hirdetés

Alacsony profilú GTX 1050 Ti az MSI jóvoltából



|

Tudtunkkal ez az első low profile kiadás a videokártyából.

Hirdetés

Mostanra rengeteg változat kapható az NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti grafikus kártyából, az elsődleges fontosságú gamer kiadások elkészültével a gyártók mérnökeinek már jut idejük a különleges kívánságokkal rendelkező vásárlók kiszolgálására is. Az MSI most bemutatta az említett kártya első alacsony profilú verzióját, sajnos megjelenési dátummal és várható árral egyelőre nem szolgált a vállalat.


Hirdetés


A 18,2 cm hosszú grafikus kártya hivatalos megnevezése MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT LP, a méretén és a dupla 50 mm-es ventilátorokat használó hűtési rendszerén túlmenően pedig nem sokban különbözik a megszokott modellektől. Az NVIDIA referencia órajeleit használja, külső tápcsatlakozó nem került rá, azaz nem érdemes tuningolhatóságra számítani. Gyárilag teljes magasságú rögzítőkerettel szerelik, ám a dobozában persze található egy alacsony profilú keret is.



MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT LP specifikációk:

- GPU: NVIDIA Pascal architektúra, GP107-400. 768 CUDA mag
- GPU órajel: 1290-1392 MHz
- Memória: 4 GB GDDR5, effektív 7 GHz-es órajel, 128 bites sín
- PCI Express 3.0 x16 csatolófelület
- Kimenetek: HDMI 2.0, DisplayPort 1.4, Dual-Link DVI-D
- Tápegység: minimum 300W, külső tápellátást nem igényel


(Forrás: MSI, TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.