Hirdetés

Alacsony profilú Radeon HD 6670 az HIS-től



|

Elsősorban HTPC-kben tehet jó szolgálatot a kis helyigényű kártya.

Hirdetés

Az HIS bemutatta legújabb videokártyáját, amely a Radeon HD 6670-re épül, és 6670 Fan néven kell majd keresnünk a boltokban. A vezérlő érdekessége, hogy alacsony profillal rendelkezkezik.

 

Ennek köszönhetően ideális választás lehet HTPC-kbe az alacsony helyigénye miatt. A kártyára egyslotos hűtőegység került, ami két ventilátorból és egy alumínium hűtőbordából áll.

 

A kék áramköri lappal rendelkező videokártya 480 stream processzorral operál, 800 MHz-es GPU-órajelen. A 128 bites memórabusz 1 GB VRAM-ot kezel, 4000 MHz-en. Kimenetek tekintetében D-Sub, DVI és HDMI áll a felhasználók rendelkezésére. Az újdonság ára 129 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.