Hirdetés

Alacsony profilú RX 460-asok az MSI-tól



|

Sajnos a hátlapi csatlakozók megsínylették a miniatürizálást.

Hirdetés

Az AMD Radeon RX 460 méltán népszerű videokártya az alacsony költségvetésből gazdálkodó gamerek körében, ráadásul már jó néhány egyedi kialakítású változatban is elérhető a piacon. A legújabb nem referencia kialakítású modelleket az MSI dobja majd piacra az elkövetkező napokban, az egyelőre ismeretlen árú termékeket apró méretű házakba tervezték, így alacsony profilú kialakítást kaptak.


Hirdetés


Az MSI két új videokártyája közt kizárólag a videomemória tekintetében van különbség: az egyikre 2 GB, a másikra pedig 4 gigabájt GDDR5 VRAM került. A grafikus vezérlők negatívuma, hogy a hátlapjukon csak DVI-D és HDMI kimenetek találhatóak, a normál méretű RX 460-asok általában kínálnak még egy DisplayPortot is. A kisméretű kártyáknál ugyan nem szokatlanok az efféle csonkítások, ám érzésünk szerint jobban járt volna a gyártó, ha nem spórolja le a kimenetet, külön kábeles megoldással valószínűleg csatlakoztatható lett volna a NYÁK-hoz a kapu.



Az MSI termékei referencia órajeleken működnek, azaz a 896 stream processzoros Polaris 11 GPU-juk alapértelmezetten 1090-1200 MHz-en ketyeg, míg a 128 bites sínt használó videomemória effektív 7 GHz-en dolgozik.


(Forrás: VideoCardz, MSI #1 / MSI #2)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.