Hirdetés

Alacsony Radeon HD 5670 az MSI-tól



|

Az MSI új HD 5670-je egy slotos kialakítású, mégis megfelelően jó teljesítményt nyújt.

Hirdetés

Az MSI a helytakarékosságot és a HTPC-t kedvelőknek igyekszik kedveskedni legújabb grafikus kártyájával, az alacsony kialakítású Radeon HD 5670-nel. A legtöbb egy slotban is elférő videókártya általában elboldogul a videólejátszással, azonban a játékokhoz már nem marad ereje a legtöbbször lebutított GPU-nak és a 64 bites memóriainterfésznek.

 

A tajvani gyártó azonban jobb teljesítményt hozott ki a félmagas kártyából. Az R5670-PD512 DirectX 11-es GPU-val dolgozik, 400 stream processzorral, és 128 bites memóriainterfésszel. A kártyára 512 MB GDDR5-ös memória került, maga a GPU pedig 775 MHz-es órajelen üzemel.

 

 

Bár ezekkel az adatokkal az MSI helytakarékos kártyája elmarad a legerősebb modellektől, azért így sem okoz gondot a legtöbb játék visszafogott felbontáson, például a Fallout 3 vagy a Call of Duty: World at War, 1680 x 1050-ben.

 

Nincs szükség extra csatlakozókra sem, ugyanis a GPU a számára szükséges 64 wattot a PCI-E slotból is megkapja. A dupla-ventilátoros hűtő két 40mm-es egységből tevődik össze, és 50%-kal nagyobb légáramot kavar a szokásosnál. Hátul DisplayPort, DVI és VGA csatlakozókat találunk.

 

Az MSI ígérete szerint a kártya az AMD EyeFinity technológiáját is támogatja, noha kérdéses, hogy ki használna egy középkategóriás GPU-t három monitorral játékra. Az R5670-PD512 áráról egyelőre nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.