Hirdetés

Alakítsa gépházát kedve szerint



|

Különleges, átalakítható HTPC házat dobott piacra a Cooler Master

Hirdetés

A könnyű alumíniumból készült Cooler Master CM Media 280 álló- és fekvő HTPC házként is funkcionál, ráadásul a teljesen szabad kezet ad a felhasználónak, így bármikor tetszés szerint átalakítható. Annak ellenére, hogy a CM 280 egy HTPC számítógépház, belső méretei és felépítése alapján ezt akár le is tagadhatná. Tágas kialakítása révén bármilyen méretű alaplapot és grafikus kártyát fogad, emellett öt merevlemez és egy optikai meghajtó is behelyezhető.

 

convertible.jpg
 

 

Az átalakítás egyszerű: a gépház elfektetését követően a több részből álló előlap - melyen a vezérlőgombok mellett egy kijelző is helyet kapott -vtetszés szerint rendezhető, a fekvő elhelyezésnek megfelelően.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.