Hirdetés

Alienware Aurora: csúcskategóriás játék-PC a Delltől



|

Semmilyen feladattól nem riad vissza a Dell legújabb különlegessége.

Hirdetés

Az Alienware ritkán emel ki külön gépeket a kínálatából, azonban amikor ezt megteszi, az biztos, hogy a Dell egy csúcskategóriás zászlóshajót kínál a felhasználóknak. Nincs ez másképp most sem: az Alienware Aurora egy olyan asztali gép, ami semmitől nem riad vissza.

 

A 2035 eurós kezdőárral rendelkező gép az Intel másodikgenerációs Core i7-es processzorát használja, hat maggal, és folyadékhűtéssel. Az X79-es alaplap BIOS-a szabadon állítható, a játékok miatt pedig NVIDIA és AMD videokártyát is kérhetük, SLI vagy CrossFireX módban.

 

 

Minimum 4, maximum 32 GB RAM-mal gazdálkodhatunk, négycsatornában, 1600 MHz-es órajelen. A tárhelyről merevlemezek gondoskodnak, amelyek 2 terabájtot adnak ki. Maximum két ODD kérhető (Blu-ray-író is), illetve 7.1-es audio.

 

Jár még a géphez az Alienware Command Center is, ami egy olyan szoftvercsomag, amellyel energia- és hűtési folyamatok kezelhetőek, továbbá a ház világítása szabható testre, akár 25 milliárd színkombinációban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.