Hirdetés

All-In-One PC a Samsungtól



|

A Samsung új sorozatot kínál az All-In-One PC-k kedvelőinek.

Hirdetés

A kompakt és elegáns kivitel mindenkinek megelégedésére szolgál, aki helyhiánnyal küzd az irodájában, vagy otthonában. A Series 7 AIO 23 hüvelykes kijelzővel van szerelve, mely LED-es háttérvilágítású, felbontása pedig 1920 x 1080. Fényerőssége 250 nit, vastagsága 16 mm, és teljesen elfektethető, tehát sík felületet képez. Odabent Intel Core i3/i5 szolgáltatja az életet, kiviteltől függően, akár 8 GB memória társaságában, 1 TB kapacitású, 7200 RPM-es merevlemez társaságában. Elmaradhatatlan kellék a Gigabit Ethernet, 802.11 b/g/n WiFi, és Bluetooth 3.0 kapcsolat.

A hangos üzemért beépített Harman hangszórók a felelősek, természetesen nem koncerthangerővel, 2x4 Watt teljesítmény mellett, melyhez a megszólalást a SoundAlive biztosítja. Ezek mellett 1.3 megapixeles HD webkamera, DVD-lejátszó, és USb 2.0/3.0 portok állnak a tulajdonos szolgálatára, amennyiben hardverelemektől függően megfizette érte a 999-1.199 dolláros vételárat. Mindez azonban csak október 10. után válik elérhetővé, ugyanis akkor kerül a boltok polcaira a Series 7 All-In-One PC.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.