Hirdetés

Alpenföhn CPU-hűtő 10 milliméteres hőcsövekkel



|

Az EKL legújabb nagyágyúja Intel és AMD processzorokat egyaránt támogat.

Hirdetés

Az EKL a jövő hónapban dobja piacra legújabb processzorhűtőjét, az Alpenföhn márkaneve alatt. A hűtő a felsőkategóriában indul, és meglehetősen figyelemfelkeltő lesz: a Triglav torony összesen három darab, egyenként 10 milliméteres hőcsövet használ a hő hatékony elvezetésére.

 

A Triglav Intel és AMD típusú processzorokat egyaránt támogat: az Intel oldalán az LGA775/1155/1156 foglalatba illeszthető modellek jöhetnek szóba, míg az AMD processzorai közül az AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1 foglalatokba illeszthető típusokra lehet majd rászerelni.

 

Az Alpenföhn Triglav egy Hydro csapágyazással ellátott 120 milliméteres ventilátorral működik, amely percenként 850 és 1500 között képes fordulni, ezzel maximálisan 21,4 dBA zajt keltve. Ajánlott végfelhasználói ára 39,9 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.