Hirdetés

Alsó árkategóriás duplex mono lézerek jönnek a Brothertől



|

Papírtakarékosabb lézernyomtatást tesz lehetővé kicsiben a Brother HL-2240D és a HL-2250DN.

Hirdetés

Kisebb irodákban illetve egyéni munkahelyeken ad jelentős, 24 illetve 26 lapos teljesítményt a kezünkbe a Brother két új lézernyomtatója. A Brother HL-2240D és a HL-2250DN lényeges közös tulajdonsága az, hogy alapkiépítésben tartalmazzák az automata lapfordító (duplex) egységet, ennek révén a mindennapi munka során kényelmesebben takarékoskodhatunk a papírral.

 

 

 

Brother HL-2250DN

 

Mindkét modell a belépő szintet célozza meg, USB 2.0 csatlakozással, 250 lapos tálcával és viszonylag magas, 2400×1200 dpi-s felbontással. A HL-2240D egyoldalas módban 24, duplex módban 5 lapot nyomtat és GDI nyomtatónyelve ellenére biztosítják hozzá a Mac és Linux meghajtóprogramokat is. A nagyobb modell egyoldalas módban kicsit gyorsabb, de ennél lényegesebb, hogy nagyobb, 32 MB-os memóriát és PCL nyomtatónyelvet alkalmaz és egy hálózati csatoló - azaz Ethernet csatlakozás - is helyet kapott benne. Kompatibilis a készülék a gyártó BRAdmin Professional 3 távfelügyeleti rendszerével, így költségei, kellékanyag töltöttsége távolról is nyomon követhetők.

 

 

 

Brother HL-2240D

 

Kétféle kapacitásban elérhető a toner a készülékhez, a kisebb 1300, a nagyobb 2600 oldalnyi töltetet tartalmaz (ISO szerint). Ezen felül a termékoldal bizonysága szerint szükséges még 12 000 oldalanként cserélni a hengert is. Konkrét kellékanyag árak még nem állnak rendelkezésre, természetesen a nagyobb töltettel fajlagosan olcsóbban dolgozhatunk. A HL-2240D ajánlott bruttó fogyasztói ára 36 990 Ft, a HL-2250-ért 43 990 Ft-ot kérnek. Mindkét modell kapható itthon is.

 

A Brother csatlakozott a Cool Earth környezetvédelmi programhoz, mellyel összhangban áll a duplex egységet tartalmazó, azaz papírtakarékos készülékek piacra dobása a belépő árkategóriában.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.