Hirdetés

AM2-kompatibilis SLI alaplap az ECS-től



|

Az ECS KN3 SLI2 a legújabb NVIDIA nForce 590 SLI lapkakészletre épül

Hirdetés

A Socket 939-es és 754-es alaplapokkal ellentétben az AM2 foglalatos KN3 SLI2 támogatja a kétcsatornás DDR2-533, 667 és 800 MHz-es SDRAM memóriát, ezzel is nagyban fokozva a rendszer összteljesítményét.

A KN3 SLI2 teljesíti az AMD Live! digitális médiaplatformjának követelményeit is, így a videók és zenék kezelését valamint használatát lényegesen könnyebbé teszi a számítógépen. Kiemelkedő grafikai képességei mellett a KN3 SLI2 nyolccsatornás audio-rendszerrel és számos I/O és tárolási szolgáltatással bír.

Tuningolhatósága igen jónak és könnyűnek ígérkezik. Az ECS I.O.C. (Instant Overclocking Controller) rendszer képes automatikusan növeli a processzor frekvenciáját a CPU-terhelés függyvényében, így kényelmével a tapasztalatlan, míg konfigurálhatóságával a rutinos tuningolók kedvencévé válhat. A KN3 SLI2 része az NVIDIA "Tritium" platformjának, amely kiemelkedő teljesítményt garantál. A Tritium déli hidak, grafikus kártyák és memóriák tökéletesen megfelelnek a tuningolók igényeinek, a teljesítmény, stabilitás és konfigurálhatóság terén.

A KN3 SLI2 egyéb szolgáltatásai között találhatjuk még a Realtek ALC883 HD Audio-kompatibilis nyolccsatornás hangrendszert, a 6 db 3.0 Gb/s sebességű SATA II csatlakozót, a 8 USB 2.0 portot, a két darab gigabites hálózati vezérlőt, a RAID 5 támogatást, 2 Firewire, valamint a 2 (optikai és koaxiális) S/PDIF-csatlakozót (Sony/Philips Digital Interface Format).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.