Hirdetés

Amazon Kindle PC-re: töltse le tőlünk!



|

Az Amazon elérhetővé tette ingyenes e-book olvasó alkalmazását PC-re is.

Hirdetés

Az ingyenesen letölthető alkalmazás alig több, mint 5 megabájt. Windows 7, Vista és XP rendszereken működik, és lényegében ugyanazt tudja, mint a már ismert iPhone-os változat. Szinkronizálja az Amazonos e-book letöltéseinket, és olvashatóvá is teszi őket gépünkön.

20091111-amazon-kindle-for-pc.jpg


A digitális könyvkereskedés vezető vállalata ezzel az otthoni gépek számára is elérhetővé tette új szolgáltatását - legalábbis a nagy részének, hiszen Linuxos vagy MacOS-en működő változatok még nincsenek. Az Amazon csupán az almás gépek tulajdonosainak üzent, miszerint ők hamarosan számíthatnak saját változatra.


A Kindle alapszolgáltatásain (tehát a szinkronizáláson és jegyzetek megosztásán) kívül már olyasmiket is tud, mint a Windows 7 multitouch képességének használata, így kicsinyíthetünk vagy nagyíthatunk könyvoldalakat. A hamarosan megjelenő új változat állítólag az érintéssel történő lapozást is támogatni fogja, valamint blogok, újságok és magazinok olvasását a Kindle felületén keresztül - hogy ezek a funkciók mikor válnak elérhetővé, azt még nem tudni.


A jelenlegi legfrissebb PC-s verziót most közvetlenül tőlünk is letöltheti:
PC World letöltés - Amazon Kindle for PC

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.