Hirdetés

AMD 780G Mini-ITX lap a J&W-től!



|

Megérkezett az AMD 780G-alapokon nyugvó J&W MINIX-780G-SP128MB alaplap!

Hirdetés

A Mini-ITX lapok fejlesztésével főleg a VIA foglalkozott. Ez az IT-s köztudatba is elég jól bevette magát, hiszen sokan vágják rá a Mini-ITX kérdésre, hogy persze a VIA. Mellettük azonban több alaplap gyártónak is vannak megoldásai, ráadásul a VIA saját fejlesztéséhez képest teljesítmény centrikusabbak ezek a megoldások. A J&W a 780G sikereit látva, megalkotta a MINIX-780G-SP180MB névre hallgató lapot. Processzor fronton AMD Phenomokat illeszthetünk az AM2+ foglalatba, melyek TDP-je nem haladja meg a 95 Wattot. Emellett a gyártó a 65 Wattos felső határt javasolja. A korlátozás miatt azért jó néhány CPU kiesik a játékból. Phenom fronton a 9850, 9750 (régebbi verzió), 9950-ös modelleket kell mellőznünk, az Athlonokból, pedig az X2 6400+, 6000+ (régebbi verzió), FX-62 modelleket.

 

1_k.jpg
 

 

A 128MB Sideport memóriával megtámogatott integrált HD3200 videó vezérlő, a beépített GPU-k körében kiemelkedő teljesítményt nyújt. Ezáltal tökéletesen képes ellátni a HTPC-s és általános felhasználási területek által elvárt feladatokat.

 

A hír folytatásához  kattintson ide!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.