Hirdetés

AMD APU 7,30 GHz-en



|

Az AMD az A10-5800K modellről azt állította, elérhető vele a 6,50 GHz-es órajel - igazuk lett.

Hirdetés

Az AMD korábban azt állította az A10-5800K kódjelű APU-járól, hogy folyékony nitrogén segítségével 6,50 GHz-es órajel érhető el vele. A gyártó nem túlzott, ugyanis a GASBK_TW nicknevű felhasználó 7317,74 MHz-es órajelet tudott elérni.

 

A rekord során hatvankétszeres szorzóval és 1,956 voltos feszültséggel dolgozott az APU, egy Biostar Hi-Fi A85X alaplap, 4 GB G.Skill DDR3-1600 MHz-es memória és egy Radeon HD 7700-as GPU társaságában.

 

A Trinity-alapú APU alap órajele 3,80 GHz, ez TurboCore-ral azonban 4,20 GHz-re növelhető. Az extra teljesítmény a korlátlan szorzó miatt lehetséges, azonban ha egy kis folyékony nitrogén is a rendelkezésünkre áll, akkor új távlatok nyílnak az AMD processzora előtt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.