Hirdetés

AMD E-450 APU lesz az MSI CR430-as notebookjában



|

Az MSI korábban bemutatott notebookjában az egyelőre be nem mutatott AMD E-450-es APU kapott helyet.

Hirdetés

Az MSI korábban bemutatott notebookjában az egyelőre hivatalosan be nem mutatott AMD E-450-es APU kapott helyet. A dupla 1,65 GHz-es Bobcat magok és a Radeon 6320-as grafikus mag tehát egy újabb mobileszközbe került bele, ezúttal az MSI multimédiás, CR430-as notebookjába.

 

A várhatóan hamarosan megjelenő CR430 stílusos kinézete mellett karcálló bevonatot is kapott. Az ECO Engine segítségével megnő a laptop üzemideje. A 14 hüvelykes kijelző 1366 x 768-as felbontást tesz lehetővé, LED-es háttérvilágítással. A 640 gigabájtos merevlemezhez egy DVD-író is társul.

 

Az MSI újdonsága moziszintű sztereó hangzást is biztosít a gyártó ígérete szerint. A univerzális kártyaolvasóval ellátott gép gigabites Ethernetet, 802.11 b/g/n-es Wi-Fi-t, egy 720p-s webkamerát, HDMI-kimenetet és egy USB 3.0-ás portot is tartogat. A hatcellás akkumulátor 4400 mAh-s. A notebook ára sajnos ismeretlen maradt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.