Hirdetés

AMD memóriák játékosoknak



|

Az AMD hiába lépett be a memóriapiacra, eddig nem sok mindent láttunk tőle.

Hirdetés

Az AMD egy ideje ugyan belépett a memóriapiacra, eddig ennek ellenére nem sok mindent láthattunk tőle. Mindez gyakorlatilag egy tesztidőszaknak is tekinthető a gyártó részéről. Ennek most talán vége, ugyanis megérkeztek a legújabb AMD RAM-ok, játékosoknak: az AMD Radeon RG2133 Gamer Series Memory és a Radeon RAMDisk 4.1. AMD Radeon RG2133 Gamer Series Memory. 

Az új modulok támogatják az XMP-t (Extreme Memory Profiles), és a játékokban elért FPS értékét 22 százalékkal javítják, ha egy AMD A10-es APU dolgozik mellettük. Természetesen az AMD a saját háza tájáról igyekszik összerakni a konfigurációt, éppen ezért nem lenne meglepő, ha a vártnál hamarabb érkeznének meg a Volcanic Islands GPU-i is. 

A meglehetősen nagy hő leadásáról a fentebb említett memóriamodulok esetében alumínium hűtőbordák gondoskodnak. Az AMD-nek a DRAM-ok gyártásában a Dataram segít, ők a gyártópartnerek a memóriák tekintetében. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.