Hirdetés

AMD Phenom II X4 980 érkezik



|

Habár jelenleg teljes erőkkel a Bulldozer platformra koncentrál az AMD, még a jelenleg futó szériákat is bővítik néhanapján.

Hirdetés

Ennek végeredménye lett a jelenlegi processzor is, mely a Phenom II családjába tartozik. A X4 jelöléssel ellátott egységek értelemszerűen négy magos kiépítésűek, melyeknek az új jövevény a leggyorsabb képviselője. A 980 BE névvel ellátott újdonság 3,7GHz-s órajelen ketyeg (18,5×200), de a szorzózár mentességéből fakadóan a tuningolni vágyók szabadon garázdálkodhatnak ezen értékkel. A 125 wattos TDP-vel rendelkezik a Deneb magokra épülő lapka magonként 512 KB L2 gyorsítótárral operálhat. Ára és pontos megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.