AMD Radeon E6460 GPU a többmonitoros megjelenítéshez



|

A gyártó belépő szintű kártyája remek alternatíva a többmonitoros rendszerekhez.

Május elején a nagyobb testvér érkezéséről szóltak a hírek, amikor a begyazott GPU-k kedvelői az E6760-nak örülhettek. A Radeon a belépő szintű modellt az E6460 névvel látta el, mely attól függetlenül, hogy valóban a tornasor végén áll, rendelkezik DirectX 11 támogatással, képes a HD-vel is, gond nélkül stream-el VC-1-et, mpeg4-et, mpeg2-t, és egyszerre négy monitorra tud képet szolgáltatni (az E6760 hat szimultán megjelenítésre képes).

Az új AMD GPU 160 shader processzorral és 512 MB GDDR5 RAM-mal készül, 64-bites memória interfész mellett. Támogatja a HDMI 1.4-et, és a DisplayPort 1.2-t. A gyártó tervei szerint a modell öt évig fog támogatást élvezni, és felhasználását leginkább az ipari kamera rendszerekhez és a játéktermek megfigyelésére ajánlják, de a grafikus képességei játékra is alkalmassá teszik, egy bizonyos szintig.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.